κατασκευή ιστοσελίδων seo tools

Κατασκευή eShop

Σκοπός ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι να πουλάει

Για επιτευχθεί αυτό προσέχουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα που κατασκευάζουμε να είναι άρτιο αισθητικά και λειτουργικά. Θα πρέπει να δημιουργεί μια θετική εντύπωση στον επισκέπτη - πελάτη για να παραμείνει και να το εξερευνήσει και διάθεση να αγοράσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα. Επίσης πρέπει να συμβαδίζει με τις δυνατότητες (οικονομικές, εξυπηρέτηση, ποικιλία προϊόντων ή/και υπηρεσιών κ.α.) και την ταυτότητα της εταιρείας σας. Για πετύχουμε όλα τα προηγούμενα δίνουμε έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια και αξιοποιούμε συνδυαστικά τεχνολογικές εφαρμογές, ελκυστικό design και πωλησιακά τρικ.

Πλατφόρμα ηλεκτρονικού καταστήματος

Η πλατφόρμα είναι πλήρως επεκτάσιμη και μπορεί να αναβαθμίζεται συνεχώς προσφέροντας νέα λειτουργικότητα. Από την πλευρά της διαχείρισης (back end) για τον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι από τις πιο φιλικές και σας επιτρέπει, με κάποια βασική εκπαίδευση που παρέχεται από εμάς, να διαχειρίζεστε και να τροποποιείτε το περιεχόμενο του.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δημιουργήσουμε για την εταιρεία σας, είναι ένα τελευταίας γενιάς σύστημα που αξιοποιεί μοντέρνες τεχνολογικές εφαρμογές. Είναι κατάλληλο για να καλύψει πλήρως τις ανάγκες μιας σύγχρονης εταιρείας. Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα βοηθήσει να προβάλετε άμεσα, εύκολα και αναλυτικά όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτετε. Επιπλέον, με έξυπνους τρόπους, σας επιτρέπει να κατευθύνετε τον επισκέπτη – πελάτη σε συγκεκριμένα προϊόντα (δημοφιλή, νέα, σχετικά ή επιλεγμένα προϊόντα κ.α.) αλλά και σε προσφορές σας.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ελκυστική παρουσίαση των προϊόντων σας για τους πελάτες (όνομα, mini περιγραφή, περιγραφή, χαρακτηριστικά, τιμή, φωτογραφία/ες κ.α.)

Οι επισκέπτες – πελάτες μπορούν να έχουν άνετη πλοήγηση στους χώρους του ηλεκτρονικού καταστήματός σας, να εντοπίσουν γρήγορα τις κατηγορίες και τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν και να τα αγοράσουν επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής που τους εξυπηρετεί (αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, πιστωτική κάρτα, Paypal κ.α.)

Ο επισκέπτης μπορεί με το e-mail του να εγγραφεί στο newsletter σας ώστε να ενημερώνεται τακτικά για προσφορές, διαθέσιμο stock, νέα σας κ.α.

Τεχνολογική υπεροχή της εφαρμογής e-commerce:

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει σχεδιασθεί ως ένα ανοιχτό με επεκτασιμότητα σύστημα και αυτή η αρχιτεκτονική του επιτρέπει να επεκταθεί και να εξελίσσεται όπως αλλάζουν και οι δικές σας ανάγκες.

 • Η πλατφόρμα αποτελείται από τον προγραμματιστικό πυρήνα, τις βιβλιοθήκες δεδομένων (data libraries) και από έναν αριθμό εφαρμογών που «μιλούν» και συνεργάζονται μεταξύ τους με προσδιορισμένα ΑPIs προσφέροντας έτσι στο ηλεκτρονικό κατάστημα την απαιτούμενη λειτουργικότητα και στον επισκέπτη μια θετική εμπειρία συναλλαγών.
 • Η ανοιχτή αρχιτεκτονική του ηλεκτρονικού καταστήματος επιτρέπει την προσθήκη ή/και ανάπτυξη εφαρμογών (μοντέλο Entity Attribute Value) που το συμπληρώνουν καλύπτοντας ανάγκες σας, όπως και την εύκολη διασύνδεση με εξωτερικά συστήματα όπως CRM, ERP κ.α..
 • Ο προγραμματιστικός πυρήνας του λογισμικού ακολουθεί το σύγχρονο και σταθερό μοντέλο MVC (Model View Controller) που διευκολύνει την διόρθωση τυχόν σφαλμάτων, την επέκταση και συντήρησή του.
 • Το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι συμβατό με τις προδιαγραφές WCAG version 1.0 έως 3.4. το οποίο σημαίνει πως είναι προσβάσιμο από ΑΜΕΑ.

Εφαρμογή ηλεκτρονικού καταστήματος

Η εφαρμογή είναι πλήρως παραμετρική και καλύπτει πλήρως όλες τις απαιτήσεις των μοντέρνων ηλεκτρονικών καταστημάτων με αρκετά ειδικά χαρακτηριστικά (features).

Δείτε κάποια βασικά από αυτά:

 • Ενημέρωση stock (διαθεσιμότητα)

Η διαθεσιμότητα των προϊόντων ενημερώνεται άμεσα έπειτα από κάθε επιβεβαιωμένη παραγγελία από το σύστημα της τράπεζας (ολοκληρωμένη πώληση) ή από τον διαχειριστή του ηλ. καταστήματος.

 • Προνομιακή τιμολόγηση (best price / special price)

Θα μπορείτε να ορίσετε ειδικές τιμές ή ποσοστό έκπτωσης για συγκεκριμένα προϊόντα ή κατηγορίες προϊόντων που θα έχουν συγκεκριμένη χρονική διάρκεια ή που θα απευθύνονται σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών.

 • One click checkout

Η ολοκλήρωση των αγορών γίνεται όσο το δυνατόν ευκολότερη και η εγγραφή του πελάτη στο ηλεκτρονικό κατάστημα θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα με την παραγγελία.

 • Παραμετρική αναζήτηση προϊόντων

Εφαρμογή αναζήτησης προϊόντων με πολλαπλές επιλογές επιτρέπει στον επισκέπτη να εντοπίσει τα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν με τις παραμέτρους που θα ορίσετε και θα επιλέξει (π.χ. Τιμή από-έως, κατηγορία κ.α.)

 • Περιοχή πελατών

Κλειδωμένη περιοχή στην οποία έχουν πρόσβαση επισκέπτες – πελάτες με username και password. Οι συγκεκριμένες ομάδες πελατών έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο ειδικά για αυτούς (π.χ. προσφορές, διαφορετικό τιμοκατάλογο ή/και προϊόντα, υπηρεσίες, διαγωνισμούς κ.α.)

 • Αξιολόγηση - βαθμολογία προϊόντων (product rate & reviews)

Ο πελάτης μπορεί να συμπληρώνει την αξιολόγηση του για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Για να είναι έγκυρη η αξιολόγηση είναι απαραίτητο ο επισκέπτης να δημιουργήσει λογαριασμό και να έχει συνδεθεί. Οι αξιολογήσεις των προϊόντων αποτελούνται από ερωτήσεις multiple choice ή/και ανοικτές (ελεύθερο κείμενο) και θα εμφανίζονται στις σελίδες των προϊόντων και σε όποιο άλλο σημείο κριθεί απαραίτητο. Επιπροσθέτως, εφόσον το επιθυμείτε, ενεργοποιούμε την εφαρμογή όπου στο πέρας κάποιων ημερών από την αγορά του προϊόντος, το σύστημα θα στέλνει αυτόματα email στους πελάτες, υπενθυμίζοντας τους να βαθμολογήσουν τα προϊόντα που αγόρασαν

 • Εφαρμογή κουπονιών

Εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να υλοποιείτε προωθητικές ενέργειες με την μορφή κουπονιών. Μπορείτε να παρακολουθείτε αναλυτικά την αποτελεσματικότητα τους και να τα τροποποιείτε

Επεκτάσεις και τρόποι πληρωμής

Επιπλέον, ανάλογα με τους τρόπους πληρωμής που θέλετε να παρέχετε στους πελάτες σας και θα υποστηρίζονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα, το χωρίζουμε σε δύο εκδόσεις στην light και στην full version. Η Light υποστηρίζει συναλλαγές με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση και εμβάσματα ενώ στη Full προσθέτουμε και credit cards, prepay cards, paypal, paysafe card κ.α. τρόπους συναλλαγών.

Το ιδανικό, είναι να παρέχετε στους πελάτες σας όσο το δυνατόν περισσότερους και τους πιο διαδεδομένους τρόπους ηλεκτρονικών συναλλαγών και να τους διευκολύνετε . Ωστόσο μπορούμε να ξεκινήσουμε τις εργασίες μας και να επεκταθούμε μετέπειτα ενσωματώνοντας νέους τρόπους συναλλαγών καθώς, όπως αναφέραμε, η πλατφόρμα μας το επιτρέπει.

Οι παραπάνω εφαρμογές και δυνατότητες είναι ενδεικτικές και ένα μόνο μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών και επεκτασιμότητας του ηλεκτρονικού καταστήματος που μπορούμε να σας παρέχουμε. Καθώς οι ανάγκες, οι απαιτήσεις και τελικά η πολυπλοκότητα κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος είναι διαφορετική, θα πρέπει να γνωρίσουμε τις δικές σας ανάγκες για να σας παρέχουμε μια tailor made προσφορά με εφαρμογές, δυνατότητες αλλά και κόστος για την εταιρεία σας.

Δείτε τις προτάσεις μας για κατασκευή ενός απλού eshop ή ενός πλήρους eshop (σύνδεση με ERP ή CRM).

Μας εμπιστεύονται