Ποιοι Είμαστε

Η Εταιρεία BLB.gr

Η BLB.gr δημιουργήθηκε και στελεχώνεται από προγραμματιστές, και τεχνικούς επαγγελματικών ιστοσελίδων.

Εργαζόμαστε πάνω σε σύγχρονους servers στον χώρο του internet και όχι μόνο. Καθένας μας, έχει αποδεδειγμένη εξειδίκευση και εμπειρία στον τομέα εργασίας του.

Διαθέτουμε τεχνογνωσία και εξειδίκευση στη Βελτιστοποίηση των websites και την Προώθησή τους στις μηχανές αναζήτησης - SEO (Search Engine Optimization).

Δημιουργούμε από το μηδέν σύγχρονα, λειτουργικά και κυρίως αποδοτικά websites ή/και αναλαμβάνουμε και την ανακατασκευή τους.

Η ομάδα μας έχει σπουδές, εμπειρία και εξειδίκευση στο WEB και συγκεκριμένα στο αντικείμενο της Κατασκευής και Προώθησης ιστοσελίδων (SEO). Η μεγαλύτερη μας αμοιβή και το πιο δυνατό συναίσθημα είναι όταν η ιστοσελίδα του πελάτη και συνεργάτη μας αρχίζει και κατακτά την αγορά του Διαδικτύου.

Βαγγέλης Τσαγκλής Senior Project Manager Μηχανικός και Εκπαιδευτικός Πληροφορικής - Πανεπιστήμιο Πειραιά

Διαθέτουμε τον μεγαλύτερο κατάλογο επαγγελματιών, που συνεργάστηκαν μαζί μας για την βελτιστοποίηση και την Προώθηση του website τους στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας με αρτιότητα κάθε είδους και μεγέθους έργο.

Έχουμε υλοποιήσει έργα τα οποία αφορούν το καλλιτεχνικό χώρο, το εμπόριο, τις υπηρεσίες, τον τουρισμό και τη βιομηχανία. Έχουμε καινοτομήσει, δημοσιεύοντας εργαλεία τα οποία δεν υπήρχαν στην ελληνική αγορά και αφορούν την ποιότητα των υπηρεσιών internet στην Ελλάδα καθώς επίσης και πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων.

Είναι βασικό να γνωρίζετε, ότι η Κατασκευή και η Προώθηση ενός σύγχρονου website, είναι μια πολυσύνθετη εργασία που απαιτεί δεξιότητες που είναι αδύνατον να διαθέτει ένας μόνο άνθρωπος. Για το λόγο αυτό, για την υλοποίηση του έργου σας θα εργασθεί μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών, καθένας από τους οποίους είναι ειδικός στον τομέα του. Το website σας, είναι βασικό να ακολουθεί τις αισθητικές και λειτουργικές προδιαγραφές του σήμερα, να καλύπτει τις ανάγκες της εταιρείας σας, να σας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, να παρουσιάζει με τρόπο επαγγελματικό και σύγχρονο τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες ή/και τα προϊόντα σας και τέλος, να παραδοθεί μέσα στο συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα ώστε να το αξιοποιήσετε το συντομότερο δυνατό.

Ο Σκοπός μας

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η δημιουργία επαγγελματικών websites για εταιρείες ο οποίες θέλουν να έχουν μια δυνατή παρουσία στον ανταγωνισμό του Διαδικτύου. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δημιουργία άριστων σχέσεων και άρτιων συνεργασιών, με την εκπαίδευση και κατάρτιση όλων αυτών που συμμετέχουν στην κατασκευή της ιστοσελίδας, καθώς επίσης και με πολύ υπομονή.

Στόχος μας είναι, τα επόμενα έτη να δημοσιεύουμε μόνο optimised ιστοσελίδες, οι οποίες διαθέτουν διεθνή standards και αναδεικνύουν όλα τα δυνατά σημεία της εκάστοτε εταιρείας. Κάθε δημιουργία ή εκπαιδευτική συνάντηση, προσθέτει ακόμη ένα λιθαράκι στην Ποιότητα και την Ανάπτυξη του ελληνικού web.

Γιατί να μας Επιλέξετε

Διεθνή standards
  • Σε κάθε κατασκευή ιστοσελίδας μας, συμβαδίζουμε με διεθνή κατασκευαστικά standards ποιότητας.
  • Ο σχεδιασμός και η δημιουργία της ιστοσελίδας, προϋποθέτει την ύπαρξη  διεθνών standards, όπως του οργανισμού W3C.
  • Προσέχουμε, ώστε η ιστοσελίδα σας να έχει σωστή λειτουργία και συμβατότητα με κάθε τύπο οθόνης υπολογιστή ή άλλης συσκευής όπως tablets, smartphones, iphones, να είναι Responsive.
  • Βασικό κομμάτι είναι ο ποιοτικός έλεγχος πιστοποίησης ορθής λειτουργίας σε διαφορετικούς τύπους πλοηγών (web browsers).

Από την Αρχή έως και Σήμερα

2003

Τα πρώτα αποτελέσματα SEO

Η BLB.gr δημοσιεύει επισήμως τα πρώτα 2 αποτελέσματα SEO στην Ελλάδα.

2003

2007

7 ιστοσελίδες πρώτες με SEO

Αργά αλλά σταθερά, το πελατολόγιο της BLB.gr εμφανίζεται πρώτο στις κατηγορίες του, σε όλες τις σχετικές αναζητήσεις στην Google.

2010

Καθιέρωση μοντέλων κοστολόγησης

Αποκλειστικά και μόνο με την χρήση καλοήθη τεχνικών της Google, η BLB.gr καθιέρωσε τα πρώτα μοντέλα κοστολόγησης SEO υπηρεσιών.

2010

2012

Το μεγαλύτερο SEO πελατολόγιο στην Ελλάδα

Με μακρόχρονα συντήρηση, και τη συμμετοχή των πελατών, οι ιστοσελίδες μας απαριθμούν τη μεγαλύτερη λίστα SEO επιτυχιών στην Ελλάδα.

2015

Το Περιεχόμενο των ιστοσελίδων ανατρέπει τα δεδομένα

Με επίκεντρο το Περιεχόμενο των ιστοσελίδων, και τις σωστές κοινοποιήσεις, οι ιστοσελίδες μας συνεχίζουν και μένουν στη κορυφή, τη στιγμή που το Google Panda και Google Penguin φέρνουν τα άνω κάτω και καθαρίζουν την αγορά από ιστοσελίδες που δεν έχουν προωθηθεί σωστά.

2015

2016

SEO σημαίνει απλά Ποιότητα

Σύμφωνα με τα διεθνή standard, το SEO παύει να είναι ξεχωριστή υπηρεσία που κοστολογείται ξεχωριστά. Με την σωστή επιλογή Φιλοξενίας ιστοσελίδας, βελτιστοποιημένης Κατασκευής Ιστοσελίδας, καθώς και το Ανταγωνιστικό Περιεχόμενο οι ιστοσελίδες εμφανίζονται και διατηρούνται στη 1η σελίδα της Google.

2017

SEO = Αποτελεσματικότητα

Ο στόχος άλλαξε: Δεν είναι πια η 1η σελίδα της Google. Αλλά ούτε και η πώληση. Είναι η καθιέρωση στην αγορά, η εκπαίδευση του πελάτη, η αλλαγή των standards.

Συνεχίζουμε και το 2017 πρώτοι, με την μεγαλύτερη λίστα επιτυχημένων ιστοσελίδων πανελλαδικώς.

2017

Partner 1
Partner 1
Partner 1
Partner 1