Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

 

Η BLB.gr παρέχει στους επιχειρηματίες-πελάτες της τη δημιουργία εταιρικών applications κάνοντας τους ανάρπαστους στην διαδικτυακή αγορά!

Ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις σας παρέχουμε:

  • Δημιουργία application για iPhone και Android.
  • Αυτόματη ενημέρωση ειδήσεων και νέων άρθρων από την ιστοσελίδας σας.

Γιατί χρειάζεστε application για την online σας επιχείρηση;

Πλέον οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, χρησιμοποιούν το smartphone τους για να κάνουν πράγματα web, όπως να παραγγείλουν τον καφέ ή το πρωινό τους, τις πίτσες ή να αγοράσουν τα αγαπημένα τους sneakers. Ελέγχουν τα επαγγελματικά τους e-mail και κάνουν τα post τους στα αγαπημένα τους social. Πράγματα που παλαιότερα τα έκαναν μόνο από τον υπολογιστή ή το laptop τους.

Το ποσοστό αυξάνεται συνεχώς, αφού όλοι μας πλέον χρησιμοποιούμε ένα smartphone. Η κατασκευή app για την επιχείρησή σας, δημιουργεί ικανοποιημένους πελάτες.

Το application που θα χρησιμοποιήσετε πρέπει να είναι εύστοχο, minimal και εύχρηστο, ώστε να αυξηθούν κατακόρυφα οι πωλήσεις σας και να γίνεστε ολοένα και περισσότερο ανταγωνιστικοί στην διαδικτυακή αγορά.

Διαβάστε επιπλέον χρήσιμα στοιχεία και στατιστικά

Η δημιουργία apps για την επιχείρησή σας, αυξάνει την προσβασιμότητα και βοηθά τον διαδικτυακό χρήστη να έχει άμεση σύνδεση με τα αγαπημένα του προϊόντα και τις υπηρεσίες του, όπου κι αν βρίσκεται, όποτε το θελήσει.

Κατεβάζουν εφαρμογές που τους βοηθούν να περιηγούνται σε προϊόντα και υπηρεσίες, αποφεύγοντας την ταλαιπωρία της φυσικής μετάβασης στο κατάστημα.

Το 46% των smartphone χρηστών έχουν αγοράσει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία μέσω του smartphone τους. Αυτό τονώνει ιδιαίτερα τα έσοδα μιας επιχείρησης, καθώς έχει περισσότερα και σπουδαιότερα πλεονεκτήματα σε σχέση με την παραδοσιακή μορφή μιας online επιχείρησης. Αυτοί οι πελάτες σας, βοηθούν επίσης στη δημιουργία μιας μεγάλης βάσης χρηστών, μέσω αλληλεπίδρασης με άλλα άτομα (π.χ. τους φίλους τους).

 

WeBLB - Νέα

Δεν βρέθηκε ροή.